SOLICITARE ACORD ȘI INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA TERMENI ȘI CONDIȚII CE REGLEMENTEAZĂ ACTIVITATEA DE NAVIGARE PE SITE ȘI RELAȚIA COMERCIALĂ CU DVS,  PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI.

IRE TRANSCENDERE SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Str. Bumbești Nr. 15 , Sector 1, București, înregistrată la ORC sub nr. J40/6052/10.06.2020 cu, având CUI 42600426, reprezentant legal Adela Herea.

Date de contact: adela.herea@tm.org, tel: 0733 236 836

 

1.Definitii 

Site – magazinul online gazduit la adresa “www.adelaherea.ro” si subdomeniile acestuia

Utilizator – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care vizitează site-ul, care își creaza cont pe site și care își dorește să efectueze sau efectuează o comandă a unui serviciu din oferta disponibilă pe site.

Serviciu – poate fi orice serviciu oferit de site în scopul achiziției de către un utilizator.

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului transmiterea comenzii și care conține informații despre utilizator. Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete și actualizate.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare, prin care utilizatorul transmite prin intermediul site-ului intenția sa de a achizitiona servicii de pe site.

2. Termeni de achiziționare

Serviciile oferite prin intermediul site-ului www.adelaherea.ro spre vânzare sunt cele afișate pe site la data la care utilizatorul navighează pe site și sunt destinate folosirii personale de către Utilizator, în calitate de consumator. Imaginile serviciilor au caracter ilustrativ.

3. Produse

Produsele oferite spre achiziție pentru utilizator sunt servicii de instruire în tehnica Meditației Transcendentale, denumite și curs.

Livrarea serviciilor

Livrearea serviciilor (cursuri) se va face prin participarea fizica a utilizatorului la cursul organizat de către prestator.  Serviciile NU vor fi prestate online sau livrate prin curier. 

Serviciile vor fi prestate la o dată stabilită de către prestator și agreată de către utilizator, în momentul efectuării plății.

  1. Prețul 

Prețurile de pe site sunt exprimate în EURO. Plata prin intermediul procesatorului de plăți va fi realizată în RON/LEI, la cursul zilei de la data comenzii online.

Prețurile indicate pe site nu prezintă costuri aferente livrării, luând în considerare că serviciile oferite pe site nu necesită livrare.

Orice promoții ce pot fi acordate sub forma unor vouchere de reducere pot fi valabile doar pentru o singură comandă per utilizator, cu o anumită perioadă de valabilitate și nu sunt cumulative cu alte oferte de reducere.

5. Plata

Plata serviciilor site-ului se poate face online, cu cardul, prin intermediul unui procesator de plăți sau prin transfer direct în contul specificat. Utilizatorul va fi redirecționat către o pagină externă a site-ului, ce aparține procesatorului de plată Netopia MobilPay. Utilizatorul va introduce nume, prenume și datele cardului. După confirmarea plății, utilizatorul va fi redirecționat automat către pagina de rezervări online ale serviciilor vândute. Utilizatorului îi este recomandat să facă rezervarea online, conform pachetului de servicii achiziționat.

6. Confirmarea comenzii

După confirmarea comenzii și validarea plății, un e-mail de confirmare va fi trimis pe adresa de e-mail furnizată de utilizator, incluzând, fără limitare, următoarele informații:

– Identitatea și detaliile de contact ale vânzătorului

– Referința comenzii înregistrată la plasarea acesteia

– Recapitulare a comenzii cu denumirile serviciilor selectate și cantității aferente

– Suma totală a comenzii

– Alte informații, dacă este cazul

 

7. Dreptul de retragere al utilizatorului

Notificare privind retragerea

Utilizatorul are dreptul de a se răzgândi cu privire la achiziția pachetului de servicii achiziționate, timp de 30 zile de la achiziția serviciului și înainte cu minim 48h de efectuarea primei sesiuni din pachetul de servicii, fără a fi obligat să prezinte vreun motiv sau să plătească vreo penalizare. Utilizatorul trebuie să-și anunțe intenția de a se retrage, comunicând intenția sa telefonic la următoarele date de contact: 0733 236 836 sau online prin trimiterea unui mail către adela.herea@tm.org

 

Rambursarea/returnarea prețului serviciilor

În vederea returnării prețului serviciilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Suma poate fi returnată către plătitor numai înaintea începerii cursului. După prima sesiune de curs (instruirea personală în tehnica Meditației Transcendentale) taxa de curs nu se returnează, fără nicio excepție.

 

Primul pas pentru a face un retur este sa ne contactati la nr de telefon 0733 236 836 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail : adela.herea@tm.org

Veți primi în termen de 3 zile lucrătoare un email cu confirmarea înregistrării solicitării dvs de a vi se returna banii.

Returnarea sumei poate dura până în 30 zile calendaristice din ziua în care a fost înregistrată solicitarea.

Pentru orice informații suplimentare privind domeniul de aplicare, conținutul sau instrucțiunile referitoare la exercitarea dreptului de returnare al utilizatorului, acesta poate folosi adresa de mail: adela.herea@tm.org