DESPRE MINE

“Umple-ți mintea cu acea fericire ce nu cunoaște limite, lasă-ti mintea să fie plină de beatitudine absolută și apoi acțiunea, oricare ar fi ea, va fi făcută în bucurie deplină.”   ~Maharishi Mahesh Yogi~

MT este cel mai ușor obicei care îți poate transforma viața.

MĂ BUCUR CĂ EȘTI AICI...

Sunt Adela Herea, instructor certificat de Meditație Transcendentală, pasionată de conștiința umană și dedicată să împărtășesc simplitatea tehnicii MT și calitatea vieții pe care o poate aduce.

Avem așteptări diferite...

Poate cauți să scapi de stres și anxietate sau să dormi liniștit, ori să ai un corp sănătos și o minte echilibrată, vrei să ai relații autentice și armonioase sau poate vrei să știi cum îți poți folosi calitățile și potențialul ca să aduci cât mai multă valoare celor din jur.

Deși așteptările noastre sunt diferite, la bază cu toții ne dorim același lucru: să fim mai fericiți, împliniți și să dăm un sens vieții noastre, oricum ar arăta asta pentru fiecare dintre noi.

Este firesc să ne dorim să fim fericiți...

‘Meditația transcendentală este o tehnică ce îți va permite să experimentezi, fără efort, propriul Sine și să manifești tot ce este mai bun în tine.
Indiferent de cum arătăm și ce “bagaj” ducem cu noi, înăuntru avem aceeași esență – ființa noastră, pură existență – pe care cu mintea o percepem ca fiind fără limite și o trăim ca fericire și împlinire.

Orice om trăiește asta spontan, atunci cand are contact cu propria sa natură.

POVESTEA MEA...

“Încă de pe vremea când adulții încep să te întrebe “Dar tu ce vrei să fii când te faci mare?” îmi doream să fiu psiholog.  Am fost crescută într-o familie de oameni credincioși, educată să fiu corectă, să nu rănesc pe alții, să iert și să să aleg întotdeauna binele. Și asta se întâmpla până când ieșeam pe ușa casei, unde pe lângă toate acestea, încă de la grădiniță am făcut cunoștință cu agresivitatea, fizică și psihică, bullying-ul și umilința, venită de la copii și adulți deopotrivă. De fapt, ce îmi doream era să pot găsi o cale de a mă ajuta pe mine și pe ceilalți. 

Apoi a venit o vreme când (poate și ție ți s-a întâmplat) am început să am întrebări despre propria viață – De ce suntem aici? Care este scopul nostru? De ce există atâta suferință? Ce este bine să facem cu timpul pe care îl avem?  Toate astea și faptul ca treceam prin propriile transformări de adaptare, m-au determinat să caut răspunsuri și să aflu ce pot face pentru mine și cum pot aduce mai mult bine în lumea în care trăiesc.

În iunie 2015 am învățat tehnica meditației transcendentale (MT). Pe atunci lucram ca formator la o școala pentru cursuri de calificare, terminasem facultatea de Psihologie și alte cursuri de dezvoltare personală. Eram pe drumul căutărilor, citind tot ce îmi ieșea în cale despre psihologie practică și dezvoltare, când cineva mi-a recomandat să încerc și această tehnică.

Mi-am continuat studiile cu un master în Consiliere psihologică și doi ani mai tarziu am început să lucrez ca terapeut cu copii cu nevoi speciale. Iar MT deja făcea parte din rutina mea zilnică.

În timp, practicarea acestei tehnici mi-a permis să experimentez o realitate interioară, dincolo de nivelul simțurilor, al percepțiilor și al înțelegerii intelectuale, dincolo de tot ceea ce eu citisem și știusem până atunci, un nivel profund al conștiinței mele, complet liniștit, nelimitat, de împlinire necondiționată. Asta m-a condus către o misiune personală – aceea de a aduce experiența meditației și altora.

Așa am ajuns să călătoresc în Thailanda, pentru a urma programul de instructori de Meditație Transcendentală, un program intensiv, unde timp de 5 luni de zile am studiat conștiința și natura umană și am meditat împreună cu zeci de alți meditatori.

Astăzi scopul meu este ca această tehnică să ajungă la cât mai mulți oameni. Suntem ființe extraordinare, cu un potențial imens pe care acum avem șansa să îl descoperim și să îl folosim.

Cred cu tărie că lumea poate fi un loc mai bun și asta începe cu o transformare a propriei noastre conștiințe și a felului în care educăm mințile noilor generații.”

Adela. 

Ce spun cursanții despre MT

 

Doresti sa te inscrii la o sesiune gratuita de introducere in meditatie transcedentala?

 

Inscriere