day
:
hr
:
min
:
sec

Sesiune introductivă meditație transcendentală cu participare gratuită!

Instructor: Adela Herea

Data si ora: 08 Februarie, ora 19:00

Locatie curs: Online, prin aplicatia Zoom

 

De ce să participi?

Există multe tipuri de meditație. Nu toate sunt la fel – fiecare tip de meditație se practică diferit și are efectele sale specifice.

De multe ori există confuzie și preconcepții despre meditație, de exemplu că este complicată, sau că durează mult. Poate să fie așa, dar poate să nu fie, în funcție de tipul de meditație.

Această sesiune introductivă are scopul de a aduce mai multă claritate, înțelegere și posibilitatea de a primi răspuns la întrebările și curiozitățile tale despre tehnica meditației transcendentale.

Este și primul pas atunci când îți dorești să înveți această tehnică și să urmezi cursul de meditație transcendentală.

 

Dacă vrei să ai mai multă claritate și înțelegere despre meditația transcendentală,

Vrei sa afli dacă este tehnica potrivită sau momentul potrivit să o înveți și să o practici, în această sesiune introductivă gratuită afli:

  • Ce este meditația transcendentală;
  • Cum funcționează;
  • Cum te ajută concret în viața ta;
  • Care este diferența dintre ea și alte tipuri de meditație;
  • Ai ocazia să îți lămurești orice întrebare sau curiozitate despre tehnica MT cu un instructor atestat.

 

 

Cine este Adela Herea?

Ca instructor de Meditație Transcendentală, sunt persoana la care oamenii apelează atunci când se confruntă cu un nivel foarte crescut de stres și anxietate, ce le afectează starea mentală, sănătatea, relațiile cu cei dragi sau randamentul profesional.

Ajut oamenii să practice meditația transcendentală corect, astfel încât ei să aibă acces la resursele lor, la mai multă liniște interioară, claritate și echilibru fără efort.

Cu pregătire în domeniul psihologiei și interes permanent pentru conștiința umană, am o misiune: să împărtășesc oamenilor simplitatea tehnicii MT și calitatea vieții pe care o aduce. Fac acest lucru prin cursurile, taberele și activitățile pe care le organizez.

Dacă această tehnică consideri că ar putea să te ajute, lasă-mi un mesaj sau vino la această sesiune introductivă gratuită.

Înscriere sesiune introductivă meditație transcendentală

Îmi doresc ca această sesiune introductivă să fie cât mai relevantă pentru tine, pentru asta te rog să răspunzi la câteva întrebări:


 

Doresti sa te inscrii la o sesiune gratuita de introducere in meditatie transcedentala?

 

Inscriere