day
:
hr
:
min
:
sec

Curs meditație transcendentală

Cursul durează 4 zile consecutive, a câte 1-2 ore pe zi:

  • Prima zi – Instruirea personală în tehnica MT – înveți să meditezi într-o sesiune 1 la 1, cu instructorul de MT.
  • Următoarele 3 zile: sesiuni de follow-up, în urma instruirii personale – în aceste sesiuni verificăm și stabilizăm practica corectă a tehnicii și primești mai multe informații în lumina experienței cu practica.

 

Instructor: Adela Herea

Locatie: Fizic, in Bucuresti, Sector 3, Vasile Voiculescu, nr. 26, Centrul HigherSelf.
Participarea este posibilă doar prin înscriere la curs.

Data curs:  17 – 20 Februarie 2024

 

Cine este Adela Herea?

Ca instructor de Meditație Transcendentală, sunt persoana la care oamenii apelează atunci când se confruntă cu un nivel foarte crescut de stres și anxietate, ce le afectează starea mentală, sănătatea, relațiile cu cei dragi sau randamentul profesional.

Ajut oamenii să practice meditația transcendentală corect, astfel încât ei să aibă acces la resursele lor, la mai multă liniște interioară, claritate și echilibru fără efort.

Cu pregătire în domeniul psihologiei și interes permanent pentru conștiința umană, am o misiune: să împărtășesc oamenilor simplitatea tehnicii MT și calitatea vieții pe care o aduce. Fac acest lucru prin cursurile, taberele și activitățile pe care le organizez.

Dacă această tehnică consideri că ar putea să te ajute, lasă-mi un mesaj sau vino la această sesiune introductivă gratuită.

 

Intrebari frecvente

Cat timp durează până înveți meditația transcendentală?

Înveți Meditația Transcendentală în 4 zile consecutive, a câte 2 ore pe zi, împreună cu un instructor atestat. În urma celor 4 zile de instruire, poți practica corect tehnica acasă, oriunde se potrivește în programul tău zilnic.

În urma cursului, ai asigurat un suport pe viață: program de follow-up lunar și consultații individuale din partea instructorului tău, sau a oricărui instructor de meditație transcendentală din lume, atunci când ai nevoie.

 

Meditația transcendentală este pentru oricine?

Meditația transcendentală (TM) este o tehnică care poate fi practicată de orice om, indiferent de vârstă, credințe sau nivel educațional. Copii începând cu vârsta de 10 ani pot practica această tehnică. Ea nu interferează cu religia, credințele sau stilul de viață, nu presupune să adopți o filozofie nouă sau să crezi în tehnică. Poți fi 100% sceptic, ea funcționează chiar și așa. Atât timp cât avem capacitatea de a gândi, putem practica cu succes această tehnică.

 

Ce se întâmplă când meditez?

În timpul meditației corpul obține o stare profundă de odihnă și relaxare iar mintea o stare de conștiență odihnitoare.

În această tehnică înveți cum să întorci atenția în interior, prin a repeta în gând un sunet specific, ales pentru efectele sale pozitive asupra minții și organismului. Prin practica corectă,, mintea începe în mod natural să experimenteze niveluri mai liniștite ale sale.

Meditația Transcendentală o practici stând confortabil cu ochii închiși timp de 20 de minute, de două ori pe zi.

 

Există întâlniri de grup pentru a medita?

După ce înveți să practici această tehnică, faci parte din comunitatea TM oriunde în lume. Poți participa la meditațiile de grup ce se organizează săptămânal în centrele de MT, aceste sesiuni sunt deschise pentru oricine practică meditația transcendentală.

 

Cât costă participarea la curs?

Taxa cursului este de 400 euro/persoană.

Se achită până în prima zi de curs, inclusiv.

 

Reducerea taxei este posibilă pentru anumite categorii de persoane:

  • pentru studenți și pensionari
  • pentru familii (doi adulți și copiii acelei familii)
  • pentru grupuri
  • există posibilitatea sponsorizării persoanelor cu dificultăți financiare – în acest caz situația personală se discută individual.

Înscriere sesiune introductivă meditație transcendentală


 

Doresti sa te inscrii la o sesiune gratuita de introducere in meditatie transcedentala?

 

Inscriere